| Email šablony | Rybář | EET Účtenky | Pletení | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Snadné hubnutí | Domácí účto | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | DWN.cz | Hromadné emaily | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | FormOffice |
|
| ||||||||
Jablečné čatní | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1,5 kg jablek | ||||||||
Popis: Jablka oloupeme, vykrojíme jadřince a jablka nakrájíme na kousky. Cibule oloupeme a rozčtvrtíme. Jablka a cibuli semeleme na masovém strojku, v kastrólu podlijeme směs trochou vody a vaříme na mírném ohni. Do rozvařené smesi přidáme cukr a necháme jej rozpustit, přidáme koření, utřený nebo rozdrcený česnek, ocet a povaříme do husta, dochutíme sojovou omáčkou, Horkou směs naplníme do skleniček a dobře uzavřeme. Používáme jako hořčici k masům a pod. |