| Pletení | Snadné hubnutí | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Rybář | Formuláře na PC | Recepty doma | EET Účtenky | Domácí účto | FormOffice | Hromadné emaily | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Drůbeží játra na zeleném pepři


Doba přípravy:00:50
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:22.9.2010

Ingredience:

sůl
rajče 200 g
kečup 50 g
anglická slanina 50 g
zelená paprika 100 g
olej na smažení
drůbeží játra 400 g
celý zelený pepř nakládaný v oleji 1 lžička

Popis:

Cibulku nakrájíme na kolečka a zpěníme ji na rozpáleném oleji v pánvi wok. Přidáme na proužky nakrájenou anglickou slaninu a rozpůlená drůbeží játra. Prudce orestujeme. Z oleje vyjmeme játra a udržujeme je v teple.

Do výpeku vložíme nakrájené papriky a rajčata, přidáme kečup a zastříkneme vodou. Krátce podusíme. Poté vložíme játra do pánve a necháme přejít varem.

Nakonec odstavíme z ohně, do směsky přidáme zelený pepř nakládaný v oleji a osolíme. Maso podáváme s pečenými bramborami a hlávkovým salátem.


Jít na recept Drůbeží játra na zeleném pepři >>