| Rybář | Hromadné emaily | Omalovánky | Recepty doma | EET Účtenky | Formuláře na PC | Domácí účto | DWN.cz | Počítej Kalorie | FormOffice | Zbrojní průkaz | Pletení | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Buřty parťáka Egona


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:7.2.2010

Ingredience:

12 špekáčků
2 menší cibule
12 podlouhlých feferonek
1 lahvička kečupu
1 láhev černého piva
strouhaný křen.

Popis:

Špekáčky podélně rozkrojíme do poloviny, do zářezů vložíme po kolečku cibule a feferonku. Takto naplněné buřty naskládáme co nejtěsněji do kotlíku, zalijeme kečupem a pivem a zahříváme na ohni velmi zvolna 20-30 minut, až se vytvoří hustá lesklá omáčka. Podáváme se strouhaným křenem a chlebem. Zvolna zapíjíme vychlazeným zlatavým mokem.


Jít na recept Buřty parťáka Egona >>