| Rybář | Hromadné emaily | Omalovánky | Recepty doma | EET Účtenky | Formuláře na PC | Domácí účto | DWN.cz | Počítej Kalorie | FormOffice | Zbrojní průkaz | Pletení | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Buřty parťáka Egona | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 12 špekáčků | ||||||||
Popis: Špekáčky podélně rozkrojíme do poloviny, do zářezů vložíme po kolečku cibule a feferonku. Takto naplněné buřty naskládáme co nejtěsněji do kotlíku, zalijeme kečupem a pivem a zahříváme na ohni velmi zvolna 20-30 minut, až se vytvoří hustá lesklá omáčka. Podáváme se strouhaným křenem a chlebem. Zvolna zapíjíme vychlazeným zlatavým mokem. |