| Počítej Kalorie | EET Účtenky | Rybář | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | FormOffice | Pletení | Recepty doma | Hromadné emaily | Email šablony |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Upravená masa > Mleté maso > Karbenátky Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Zelné karbanátky

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 6396x / 7x
Přidáno/změněno: 7.6.2009
Kategorie: - Maso - Upravená masa - Mleté maso - Karbenátky
- Maso - Upravená masa - Uzené maso
- Zelenina - Listová - Zelí

Inredience:

300g hlávkového zelí
100g slaniny
2 cibule
200g uzeného masa
1 rohlík
2 vejce
sůl, pepř, majoránka,
strouhanka

na obalování: hladká mouka, 1 vejce, strouhanka
na smažení sádlo, nebo rostliný tuk



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Očištěné zelí rozkrojíme na čtvrtky, vložíme do vřelé osolené vody a chvilku povaříme. Okapané zelí nasekáme, přidáme drobně nakrájenou cibuli, semleté maso, maso vymeleme namočeným rohlíkem. Ochutíme a promícháme s vejcem a trochou strouhanky.
Z hmoty tvoříme karbanátky, obalíme v mouce, vejci, strouhance a vysmažíme.
Jako příloha je vhodná bramborová kaše, obložíme syrovou zeleninou.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zelné karbanátky:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Karbenátky
Masovo-sýrové karbanátky 27.06.
Pečené karbanátky s bramborami 23.06.
Výborné karbanátky 08.11.
Čínské karbanátky 29.07.
Rybí karbenátky v kyselém nálevu II. 24.07.
Karbanátky v pivním těstíčku 13.05.
Karbanátky se sýrovou omáčkou 13.01.
Karbanátky od babičky 02.12.
Karbanátky s bílou omáčkou 09.11.
Rybí karbenátky v kyselém nálevu 15.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0583s norob)