| Email šablony | Domácí účto | Pletení | Omalovánky | Rybář | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | EET Účtenky | DWN.cz | FormOffice |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Polévky Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Zelňačka podle Viktora

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:35
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 2091x / 1x
Přidáno/změněno: 11.6.2009
Kategorie: - Polévky
- Polévky - Zahuštěné - Zelné

Inredience:

1 lžíce oleje
1 střední cibule
2 lžíce hladké mouky
1 kostka bujónu (může být BIO zeleninový)
4 větší brambory
hrnek kysaného zelí
1 sladká smetana 12% nebo 30 %(0,25 l)
mletý kmín
mletá sladká paprika
sůl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Rozpálíme olej, přidáme na drobno pokrájenou cibuli a necháme ji zesklovatět. Přidáme hladkou mouku a uděláme jíšku. Po malých částech přidáváme za stálého míchání vodu (cca 0,05 l). Vznikne kaše, do které přidáme koření a bujón. Přidáme další 0,1 l vody. Po rozvaření bujónové kostky přidáme 0,25 l vody plus na kostky pokrájené brambory. Vaříme asi 10 minut. Přidáme 0,5 l vody a zelí, přivedeme k varu a vaříme asi 10 minut. Přidáme smetanu a necháme prohřát, už nevaříme. Podle chuti dosolíme.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zelňačka podle Viktora:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Polévky
Kudlovská zelňačka 18.10.
Fazolová polévka na kyselo II. 18.10.
Drožďové knedlíčky - zavářka do polévky 18.10.
Vánoční slovenská zelňačka 10.11.
Zelňačka obědová 10.11.
Česnečka z vody z vařených brambor 24.10.
Špenátová polévka II. 14.08.
Aldova bramboračka 14.08.
Čočková novoroční polévka 14.08.
Polévka pro batole 14.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0674s norob)