| Počítej Kalorie | Email šablony | Rybář | Pletení | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Omalovánky | EET Účtenky | Domácí účto | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Snadné hubnutí | Recepty doma | FormOffice |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Polévky Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Zelná polévka s hříbky, uzeným masem a klobásou

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 10
Autor:
Zobrazeno/týden: 1848x / 3x
Přidáno/změněno: 3.9.2013
Kategorie: - Polévky - Zahuštěné - Zelné

Inredience:

zelí kysané 750 g
vývar z vepřových kostí 2500 g
sádlo 150 g
mouka hladká 200 g
cibule 100 g
kmín 5 g
česnek 20 g
bobkový list 2 g
brambory 600 g
hříbky 50 g
klobása 150 g
uzená plec 150 g
sůl 30 g
smetana zakysaná 500 ml
petrželka - nať 25 g



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Zelí překrájíme a dáme vařit.Přidáme vývar,bobkový list,na kostičky
nakrájené brambory a sušené hříbky.Přidáme i pokrájenou klobásu a
uzené maso.Ze sádla,mouky cibule papriky připravíme zasmážku.Tuto
smícháme s kyselou smetanou a přidáme do vařící polévky.Hotovou
polévku zjemníme smetanou.

Hustá polévka se zelím,brambory,houbami a uzeným masem.Polévka je
světlá.Bílá po použití smetany.
Lze při výrobě přidat i sušenou mletou papriku.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zelná polévka s hříbky, uzeným masem a klobásou:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Polévky
Kudlovská zelňačka 18.10.
Fazolová polévka na kyselo II. 18.10.
Drožďové knedlíčky - zavářka do polévky 18.10.
Vánoční slovenská zelňačka 10.11.
Zelňačka obědová 10.11.
Česnečka z vody z vařených brambor 24.10.
Špenátová polévka II. 14.08.
Aldova bramboračka 14.08.
Čočková novoroční polévka 14.08.
Polévka pro batole 14.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0463s norob)