Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Zbrojnický bůček
|
|
|
| |
Postup přípravy:Opláchnutý,kostí a kůže zbavený bůček nakrájíme na plátky (1 ks 1 porce). Plátky naklepeme,osolíme,opepříme,obalíme po obou stranách v hladké mouce. Pak je opečeme po obou stranách v rozehřátém tuku a vyjmeme.
V tuku po opékání masa opečeme anglickou slaninu nakrájenou na nudličky,drobňe nakrájenou cibuli a očištěné,opláchnuté na plátky nakrájené žampióny. Pak do směsi přidáme očištěnou na nudle nakrájenou papriku,směs mírně podlijeme vodou,osolíme a nakonec přimícháme uzený sýr nakrájený na kostičky. Opečené plátky vepřového bůčku vložíme do připravené směsi,krátce podusíme a podáváme.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Zbrojnický bůček, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/zbrojnicky-bucek">Recept: Zbrojnický bůček</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zbrojnický bůček:
|