Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
HomePack3000 - programy na doma Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. více informací >> |
|
Recept na Zbojnická jehla
|
|
|
| |
Postup přípravy:Hovězí a skopové maso rozkrájíme na menší kousky, naklepeme je paličkou, osolíme, opepříme a potřeme česnekem. Můžeme také použít česnekovou pastu, ale v tom případě už maso nesolíme. Maso naskládáme do mísy, zalijeme olejem a necháme odležet do druhého dne. Před přípravou napichujeme na jehlice střídavě kousky naloženého masa, plátky klobásy a kolečka cibule. Špízy pečeme buď v pánvi na rozehřátém oleji, v němž jsme měli naložené maso, nebo na grilu na dřevěném uhlí. Během pečení jehly obracíme a potíráme olejem. Podáváme s různými druhy studených omáček a zeleninovým salátem nebo s rýží.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Zbojnická jehla, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/zbojnicka-jehla">Recept: Zbojnická jehla</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zbojnická jehla:
|