|
Recept na Zapékané řízky po plachtinsku
|
|
|
| |
Postup přípravy:Príprava podmaslia :
Jedno maslo rozpustíme, pridáme múku, soľ a opražíme do ružova. Pridáme druhé maslo.
Príprava bryndze:
- cca 1/2 kg bryndze natlačíme do pohára a zasypeme vrstvou sladkej papriky, necháme cca 1 týždeň na chladnom mieste (najlepšie v ľadničke).
Múku, vajíčka a soľ zmiešame s vodou a urobíme tuhšie cesto ktoré sa nelepí na prsty a dá sa vaľkať. Cesto vyvaľkáme na hrúbku 1 mm, prekrojíme na tri skoro rovnaké pásy. Pásy posypeme múkou, poukladáme na seba a zrolujeme na menšiu roládu. Z takto vytvorenej rolády krájame priečne cca 1 mm kolieska. Nakrájané kolieska nad doskou rozpojíme a posypeme múkou.Tieto vysypeme do vriacej osolenej vody a necháme uvariť (ako halušky - noky). Uvarené vyberieme cedidlom, necháme scediť a vysypeme na pripravený nízky plech na pečenie. Pridáme podmaslie a bryndu. Necháme vo vyhriatej rúre zapiecť do chrumkava.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Zapékané řízky po plachtinsku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/zapekane-rizky-po-plachtinsku">Recept: Zapékané řízky po plachtinsku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zapékané řízky po plachtinsku:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software více informací >> |
|