kuřecí masa
brambory
tvrdý sýr eidam
olivový olej
mletá paprika
2 vajíčka
trochu mléka
houby sušené
klobáska
sůl,oregáno
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Nakrájíme brambory i se slupkou na kolečka, vymažemne zapékací mísu olivovým olejem Vytvoříme první vrstvu brambor a posolíme. Pak na pánvi z ostra osmahneme nakrájené maso, klobásku a houby.Samozřejmě osolíme a přidáme papriku.Následovně vytvoříme 2 vrstvu ze směsi, kterou jsme si připravili.Završíme další vrstvou brambor a dáme do trouby na 180 stupnů až brambory začnou chytat barvu polijeme rozšlehaným vejci s mlékem a oregánem a nakonec přidáme nastrouhaný sýr. nechámáme tak dlouho až sýr zhnědne.
Doporučení: podáváme s jakýmkoliv dresingem,výborný je provensálský od helmans.Dá se výborně obmněnovat záleží na fantazii a na chuti