FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Zaječí masíčko po Bělehradsku
|
|
|
| |
Postup přípravy:Rozporciovaného, dobre umytého zajaca udusíme na cibuľke s postupným pridávaním ingrediencií:
1 malá lyžička soli, 1 polievková lyžica vegety, 1 polievková lyžica mletej červenej papriky. korenie podľa chuti ako komu vyhovuje.
Mäsko za občasného podlievania dusíme zhruba 50 - 60 minút úplne do mäkka, až kým sa nezačína oddeľovať od kosti. Asi 5 - 10 minút pred úplným dodusením pridáme 3 - 4 strúčiky popučeného cesnaku. Udusené mäso vyberieme a oberieme od kostí.
Šťavu z mäsa zahustíme 1 polievkovou lyžicou hladkej múky, dolejeme vodou podľa uváženia, pridáme malé lečo, obraté mäsko a ešte asi 5 minút necháme povrieť za občasného premiešania.
Ako prílohu odporúčam varené zemiaky, príp. zemiakovú kašu. Vyskúšajte ponúknuť aj zarytým odporcom zajačieho mäsa, určite neprídu na to, na čom si pochutnali. DOBRÚ CHUŤ.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Zaječí masíčko po Bělehradsku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/zajeci-masicko-po-belehradsku">Recept: Zaječí masíčko po Bělehradsku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zaječí masíčko po Bělehradsku:
|