4 vepř. plátky masa
trochu másla
smetanu
1lžíci hladké mouky
oregano
žampiony
4 větší listy kapusty
sůl
strouhanku
hladkou mouka
vejce
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Uděláme si bešamel,a to tak,že si dáme do kastrolu máslo,přidáme hl.m.,a zalijeme to smetanou,až to zhoustne tak to odstavíme a dáme do toho oregano a žampiny.Potom si naklepeme maso,osolíme a dáme ho na kapustový list.Potřeme ho bešamelem a list zabalíme.Obalíme to jako řízek.Smažíme zprudka na oleji do růžova a dáme to zapéct do trouby.Asi na hodinu při 180 stupňů.Podlijeme trochou vody.Dávám na dno pekáče listy kapusty,aby se to nepřipálilo.Je to moc dobré.