| Počítej Kalorie | Email šablony | Snadné hubnutí | Rybář | Hromadné emaily | FormOffice | Domácí účto | Recepty doma | Pletení | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Omalovánky | Formuláře na PC | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso > Libové (kýta, ...) Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Vepřové závitky se zelím

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1960x / 4x
Přidáno/změněno: 10.2.2014
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Libové (kýta, ...)
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Zelenina - Listová - Kysané zelí
- Maso - Upravená masa - Závitky a masa nadívané

Inredience:

4 plátky vepřové pečeně
1 klobása (párek)
20 dkg anglické slaniny
40 dkg kysaného zelí
2 cibule
sůl
gril koření



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Na rozklepané okořeněné plátky položíme anglickou slaninu (plátek až dva) 1/4 klobásy ( párku ), lžíci kysaného zelí a zabalíme. Do pekáče vložíme nakrájenou cibuli a zbytek anglické slaniny. Na to položíme závitky, trochu podlijeme a pečeme pod pokličkou v troubě do poloměkka. Přidáme zbytek zelí a dusíme až je maso měkké.
Vhodná příloha je bramborový knedlík.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřové závitky se zelím:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Libové (kýta, ...)
Vepřové řízky s rumovým ananasem 18.10.
Vepřové řízky plněné praženicí a houbami 24.10.
Plzeňská růže 24.10.
Grilovaná vepřová panenka s bazalkovým karamelem 24.10.
Vepřová panenka v kabátku 24.10.
Vepřové kýta ve smetanové omáčce 14.08.
Karkulka z vepřového 14.08.
Bulharské ražniči 14.08.
Vepřové na chilli s kokosem 26.10.
Vepřové nudličky s nivou a žampiony 04.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.051s norob)