 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
|
Recept na Vepřové v dušeném zelí
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Vepřové maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší, asi třícentimetrové kostky. V hrnci rozehřejeme tuk a osmahneme v něm do zlatohněda kousky masa. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kterou krátce podusíme. Potom vše osolíme, opepříme a ochutíme kari kořením. Maso zalijeme asi 1 litrem vody. Vaříme na středním plameni asi 30 minut. Mezitím očistíme, opereme a nadrobno pokrájíme polévkovou zeleninu. Zelí rozkrájíme na širší proužky, oloupané a omyté brambory na malé kostičky. Přebrané rozinky propláchneme vodou a v čisté utěrce osušíme. Potom přidáme do hrnce s poloměkkým masem a cibulí připravenou zeleninu a rozinky a přiklopené vaříme dalších asi 30 minut. Na závěr hotový pokrm ještě podle chuti dokořeníme.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Vepřové v dušeném zelí, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/veprove-v-dusenem-zeli">Recept: Vepřové v dušeném zelí</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřové v dušeném zelí:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Zelí
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|