|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
HomePack3000 - programy na doma Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Vepřové maso v kysaném zelí
|
|
|
| |
Postup přípravy:Vepřové maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na menší kostičky a rozškvaříme na pánvi.
Přidáme oloupanou na kostičky nakrájenou cibuli a krátce ji zpěníme.
Nakrájené vepřové maso přidáme k cibuli a ze všech stran opečeme.Zelí přecedíme a překrájíme na menší kousky.Vepřové maso přendáme do kastrolu,přilijeme vodou ze zelí,přidáme pepř,lžičku drceného kmínu,sůl a na mírnem ohni dusíme asi 30 minut.Pak přidáme pokrájené zelí a dodusíme doměkka.
Žampiony oloupeme,nakrájíme na silnější plátky a opečeme na rozpálenem oleji dozlatova.Přidáme je k masu a krátce povaříme.
Maso s kysaným zelím nakonec zalijeme smetanou,prohřejeme a ještě podle chuti okořeníme.Jako přílohu podáváme bramborové noky nebo houskové knedlíky.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Vepřové maso v kysaném zelí, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/veprove-maso-v-kysanem-zeli">Recept: Vepřové maso v kysaném zelí</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřové maso v kysaném zelí:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Libové (kýta, ...)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|