| Pletení | Omalovánky | DWN.cz | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | FormOffice | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Recepty doma | Rybář | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Domácí účto | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi koreni chleb hru cesnek med oleje syr kure krem ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Příprava pokrmů > Oběd Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Vepřové maso a la Ruzina

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 1509x / 20x
Přidáno/změněno: 24.3.2014
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Libové (kýta, ...)
- Maso - Upravená masa - Mleté maso
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

6 platkov bravcovych reznov
30 dkg mlete bravc.masa
6 platkov slaniny
15 dkg struhany tvrdy syr
sol
korenie
cesnak
rasca
ml.paprika



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Rezne naklepeme,jemne z oboch stran osolime.Mlete maso s pochutinami spracujeme podla chuti ako na klobasy.Na kazdy rezen dame rovnake mnozstvo mleteho masa a zrolujeme na valcek. Valceky poukladame na vymasteny plech spojenou stranou do spodu. Na kazdy valcek dame kus slaniny a dame do vyhriatej rury piect ( v pripade potreby mierne podliat ). Pecieme asi 45 minut. Na zaver posypeme valceky struhanym syrom a nechame syr este zapiect.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřové maso a la Ruzina:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Oběd
Králik na smetaně 18.10.
Obědový pekáč 24.10.
Drůbeží polévka s nudličkami 13.12.
Kančí se šípkovou omáčkou 28.12.
Bramborové knedlíky s masovou náplní 09.06.
Kachna na zelí s chlupatými knedlíky 28.04.
Staročeské roštěnky 05.09.
Hov. uzený jazyk s hráškem na másle, brambor 21.08.
Zdělávaný králík 21.07.
Zajíc na paprice 06.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2025. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0514s norob)