FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Vánoční svařák
|
|
|
| |
Postup přípravy:Med,voda a cukr se uvedou do varu. Přidá se něco hřebíčku,celé skořice,
celé vanilky,trochu Nového koření,trochu celého bílého pepře,
špetka citronové nebo pomerančové kůry a kousek badyánu.
Opravdoví fajnšmekři či dobrodruzi mohou vhodit jednu malou chilli papričku. Když se směs začne pěkně táhnout jako na karamel, zalije se to červeným vínem. Zahřeje k bodu varu, přidají se hrozinky, oříšky, mandle případně jiné sušené ovocné dobroty a rozlívá se do hrníčků. Na závěr se do každého loupne jeden malý panáček meruňkovice, třešňovice, hruškovky a nebo medoviny.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Vánoční svařák, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/vanocni-svarak">Recept: Vánoční svařák</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vánoční svařák:
|