Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Uzená rybí pomazánka
|
|
|
| |
Postup přípravy:Bílou rybu vykucháme, opereme a nasolíme.Necháme ji asi 4 hodiny rozležet.Vyudíme v horké udírně do zlatova.Uzené ryby zbavíme kůže, hlav,ploutevních, ocasních a žeberních kostí, včetně páteře.Svalové kostičky ponecháme.Dvakrát semeleme na masovém strojku, při prvním mletí necháme větší vůli nožíku, podstatná část svalových kostí se zachytne na nožíku.Po pár dávkách nožík vždy vyčistíme.Semleté maso plníme do skleniček,na jejichž dno jsme dali zrnko nového koření a tři zrnka pepře.Máme-li nějaké oblíbené koření, můžeme jej přidat.Já dávám trošku rozdrceného oregana.Zavařujeme jako ostatní masové konzervy.Já je vařím dvakrát po hodině, s odstupem dvou dnů.Mažeme na čerstvý chléb z máslem a posypeme jemně nakrájenou cibulí.Jí to i ti, kdo jinak nevezmou rybu do úst.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Uzená rybí pomazánka, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/uzena-rybi-pomazanka">Recept: Uzená rybí pomazánka</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Uzená rybí pomazánka:
|