250g měkkého tvarohu
6 vajec
2 dl mléka
100 g cukru krystal
100 g kakaového pudinku
2 lžíce meruňkového džemu
50 g moučkového cukru
1 sáček vanilinového cukru
máslo na vymazání a strouhaný kokos na vysypání formy
200 g hroznového vína na ozdobení
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Bílky ušleháme s krystalovým cukrem do husté pěny, postupně přidáme žloutky a pudink a vše lehce promícháme. Těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy a pečeme ve vyhřáté troubě asi 25 minut. Měkký tvaroh smícháme s vanilinovým a moučkovým cukrem a mlékem a vyšleháme do pěny. Upečenou, vychladlou buchtu potřeme nejprve meruňkovým džemem, pak ochuceným našlehaným tvarohem a ozdobíme vínem.