|
Recept na Tříbarevné soté
|
|
|
| |
Postup přípravy:Rezne opláchneme, osušíme a nakrájame na malé kúsky. V panvici rozohrejeme olej, na ktorom mäso najprv prudko opečieme, potom krátko podusíme. Pór a chilli papriku očistíme, umyjeme a nakrájame. Pór na kolieska, papriku, z ktorej sme predtým odstránili jadierka, nadrobno. Zmes krátko osmažíme na oleji, osolíme a posypeme sladkou paprikou. Potom pridáme smotanu, ktorú si rozriedime asi 2dcl vody. Povaríme asi 5 minút. Zeleninou so smotanou zalejeme mäso a opäť chvíľu povaríme. Ak je omáčka riedka, zahustíme maizenou. Pridáme odkvapkané marhule, nakrájané na kúsky. Ochutíme 3-4 lyžicami marhuľovej šťavy a 2 lyžicami citrónovej šťavy. Podávame zdobené plátkami citrónu a chilli papriky.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Tříbarevné soté, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/tribarevne-sote_1">Recept: Tříbarevné soté</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Tříbarevné soté:
|