|
Recept na Tokáň zelí
|
|
|
| |
Postup přípravy:Bravčové koleno vykostíme a nakrájame na väčšie kocky,kosť rozsekneme na tri časti a spolu s cibuľou restujeme asi desať minút. Potom pridáme oravskú slaninu, soľ, vegetu, mletú papriku, cukor, gulášové korenie, horčicu, šampiňóny a kyslú kapustu a všetko dusíme asi 40 minút na miernom ohni. Nakoniec pridáme zelenú papriku, jablko a cesnak a spolu so zemiakmi necháme podusiť asi 10 minút. Odstavíme nabok a pridáme petržlenovú vňať a kyslú smotanu. Podávame s bielym chlebom.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Tokáň zelí, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/tokan-zeli">Recept: Tokáň zelí</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Tokáň zelí:
|