12 kuřecích křídel 4 stroužky česneku 4 kuličky pepře 15 g kořenu koriandru 1 lžíce čerstvého zázvoru 1.5 lžíce rybí omáčky 3 lžíce sójové omáčky 3 lžíce medu 2 lžíce nakrájených koriandrových lístků 2 jarní cibulky
V hmoždíři zpracujeme česnek, pepř, kořen koriandru a zázvor na pastu, ke které přidáme rybí i sójovou omáčku, med a smícháme. V této marinádě namáčíme omytá a dosucha utřená kuřecí křídla. Dáme je do mísy a odložíme je na 24 hodin do chladu. Potom křídla položíme do pekáče, zalijeme zbytkem marinády a pečeme asi hodinu, přičemž je občas poléváme. Servírujeme posypané koriandrem a podélně nakrájenou cibulkou.
Nejhledanější fráze na recepty:
Partneři webu Varime Recepty.cz: