400 g těstovin
400 g mletého libového vepřového masa
4 lžíce rýžového vína nebo suchého sherry či vermutu
2 lžíce sójové omáčky
1 cibule
2dcl kuřecího čínského vývaru ( vývaru z kostky bujonu)
špetka cukru
hrst petrželové natě
2 lžíce oleje
sůl
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
V kastrolu rozehřejete olej a osmahnete na něm maso do hněda ze všech stran. Pokapete je rýžovým vínem, vmícháte
pokrájenou cibuli, sójovou omáčku, špetku cukru, přisolíte a dobře promícháte. Vše zalijete vývarem a dusíte pod pokličkou až se šťáva trochu vydusí. Mezitím uvaříte těstoviny, scedíte je a zalijete touto omáčkou, do níž na poslední chvíli vmícháte drobně nasekanou petrželku.