|
Recept na Tatarský biftek Tabasco
|
|
|
| |
Postup přípravy:!!! Dobře očištěnou, odblaněnou!!! Svíčkovou naškrábeme (umeleme na jemném mlýnku) a dáme do mísy.
Osolíme, opepříme, přidáme zbylé ingredience cca 1pol. lžíci hořčice, 1 lžíci kečupu, 2 lžičky worschestru, trošku oleje, jeden žloutek a velmi jemně nasekanou cibulku a vše řádně promícháme. V případě že biftek bude moc tuhý přidáme druhý žloutek, popř. ještě trochu slunečnicového oleje. Kdo má rád pikantní pokrmy může přidat trošku chilli nebo Tabasco.
Podáváme s teplou čerstvě usmaženou topinkou potřenou česnekem.
Pozn. Hovězí svíčkovou lze nahradit hov. zadním, ale podotýkám, maso musí být pečlivě očištěno a odblaněno, jelikož není tepelně upraveno
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Tatarský biftek Tabasco, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/tatarsky-biftek-tabasco">Recept: Tatarský biftek Tabasco</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Tatarský biftek Tabasco:
|