| Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | FormOffice | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Pletení | Recepty doma | Domácí účto | Email šablony | DWN.cz | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Rybář | Počítej Kalorie |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Tatárek z brambor

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1647x / 5x
Přidáno/změněno: 27.4.2017
Kategorie: - Zelenina
- Zelenina - Brambory
- Pomazánky - Zeleninové

Inredience:

3 brambory vařené ve slupce
3–4 kyselé okurky
1/2 lžičky sladké papriky
1/2 lžičky pálivé papriky
4 stroužky česneku
50 ml kvalitního rostlinného oleje
5 lžic kečupu
2 lžíce hořčice
1 a 1/2 worchestru
2 jarní cibulky
sůl
pepř
mletý nebo drcený kmín

4 plátky staršího chleba
4 stroužky česneku
olej na smažení



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Brambory oloupeme a vidličkou rozmačkáme, přidáme na jemné kostičky nakrájené kyselé okurky (nebo je nastrouháme na okurkovém struhadle), papriku sladkou i pálivou, utřený česnek, kečup, worchester, hořčici, mletý kmín, sůl, pepř a na kolečka nakrájenou jarní cibulku. Důkladně promícháme a necháme vychladit. Vychlazený tatárek natřeme na usmažené topinky potřené česnekem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Tatárek z brambor:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zelenina
Dušené fazolové lusky 18.10.
Selská omeleta 18.10.
Medvědí tlapa z kuřecího 18.10.
Slepice dušená na majoránce s brambory 18.10.
Tousty se šunkovou pomazánkou 18.10.
Zelný bramborák 18.10.
Masová směs na tousty 18.10.
Fazolová polévka na kyselo II. 18.10.
Cibulový koláč z kynutého těsta 18.10.
Balkánský pekáč 18.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0498s norob)