|
Recept na Tajemství šéfkuchaře
|
|
|
| |
Inredience:plátek roštěnky nebo vepřové kýty,
sůl,
pepř,
lžíce hladké mouky,
lžička papriky,
olej na smažení,
lžička kečupu,
worcestr,
kolečko ananasu nebo půlka broskve,
2 plátky tvrdého sýra,
plátek šunky |
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept) | Postup přípravy:Plátek masa naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce smíchané s paprikou (může být i pálivá). Na rozpáleném oleji opečeme po obou stranách dozlatova. Maso vyjmeme a dáme do tepla.
Do výpeku vmícháme zbytek mouky s paprikou, lžičku kečupu, worcester a trochu vody. Zamícháme a povaříme. Tak získáme velmi dobrou šťávu.
Mezitím rozpálíme troubu, opečené maso dáme na suchý plech, na ně položíme ananas nebo broskev, překryjeme plátky sýra, posypeme nasekanou šunkou a krátce (3 min.) v horké troubě zapečeme.
Podáváme se zeleninovou oblohou, s brambory nebo hranolky přelitými připravenou šťávou. Navrch dáme maso a do středu broskve nebo ananasu zapíchneme špejli s kousky ovoce a petrželkou.
Dobrou chuť :)
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Tajemství šéfkuchaře, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/tajemstvi-sefkuchare_1">Recept: Tajemství šéfkuchaře</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Tajemství šéfkuchaře:
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|