100 g vepřové kýty
100 g kuřecích prsou
100 g jablek
hrst buráků
nebo mandlí opražených na oleji - více oleje
Těstíčko:
ze dvou vajec,
hladké mouky a vody
Maso nakrájet na plátky, jablko oloupat, rozkrojit, zbavit jádřince a nakrájet na plátky asi půl cm. Plátky máčet v těstíčku a postupně je smažit do bledého odstínu. Nejdřív maso potom ovoce. Osmažené plátky znovu skládat do pánve a rychle je dosmažit do zlatova. Pak vyndat a nechat okapat. Zatím si ve druhé pánvi přípravíme omáčku: svařit vodu, přidat cukr, sůl, sojovou omáčku a ocet. Nakonec solamyl rozmíchaný v trošce studené vody. Omáčku míchat do zhoustnutí a hned ji odstavit. Do hotové omáčky vhodit opražené arašídy. Plátky naskládat na mísu a zalít omáčkou.