|
Recept na Švestková omáčka k masu
|
|
|
| |
Postup přípravy:5 lžic švestkových povidel rozmícháme ve půl litru vody, přidáme špetku soli, 2 balení skořicového cukru, možno přikořenit citronovou kůrou. Po rozvaření povidel zahustíme 3 lžícemi maizeny, neb jiným zahušťovadlem /doporučuji "Hotovou jíšku",která zaručeně neudělá hrudky/, povaříme 15 min, přičemž omáčku mícháme, a je hotovo. Mezitím uvaříme bramborové knedlíky a uzenou krkovičku
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Švestková omáčka k masu, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/svestkova-omacka-k-masu">Recept: Švestková omáčka k masu</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Švestková omáčka k masu:
|