Krém:
0,45 kg cukru
0,12 kg sojové mouky
0,40 kg ztuženého tuku
0,50 kg Hery
0,15 kg kakaa
0,60l vody
0,90 kg čokoládových pecek
Náplň:
0,20 l převařené teplé vody
0,25 kg fondátu
0,50 kg sušeného mléka
0,08 kg rumového aroma
0,5l vaječného likéru.
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Všechny suroviny krom čokolády vaříme cca 5 minut. Přidáme čokoládu, rozpustíme a necháme vychladnout nejlépe do druhého dne. Vyšleháme a stříkáme špičky na předem čokoládou polité buflery. Necháme vychladit. Plníme náplní a opět necháme vychladit. Nastříkáme čepičky, necháme vychladit a poléváme do čokolády.