| Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | DWN.cz | Pletení | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | EET Účtenky | Domácí účto | FormOffice | Omalovánky | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Email šablony | Rybář | Formuláře na PC |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Omáčky teplé Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Smetanovo - bramborová omáčka

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 2245x / 1x
Přidáno/změněno: 26.12.2010
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Omáčky teplé
- Zelenina - Brambory

Inredience:

300 g syrových brambor
4 vejce
4 bobkové listy
100 g másla
hladká mouka
1 kelímek zakyslé smetany
sůl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Do hrnce dáme rozpustit máslo, přidáme hladkou mouku a vytvoříme světlou zásmažku, podlijeme litrem vody, přidáme bobkový list, sůl a přivedeme k varu. Mezi tím si oloupeme brambory a nakrájíme na menší kostičky a přidáme do vařící vody. Vaříme asi 15 minut. Pak za stálého míchání zahustíme smetanou, popřípadně v mléce rozpustíme hladkou mouku a dohustíme. Přivedeme k varu a opatrně rozklepneme vejce a pomalu vkládáme do vařící omáčky, aby zůstal žloutek po hromadě. Opatrně mícháme, aby se nám omáčka nepřipálila. Po té, kdy budou vejce uvařené omáčku odstavíme.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Smetanovo - bramborová omáčka:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Omáčky teplé
Česneková omáčka s hovězím masem 24.10.
Paprikovo zeleninová omáčka 14.08.
Rajská omáčka II. 14.08.
Kuřecí na hořčici II. 04.10.
Indická omáčka karí 04.10.
Výborná rajská omáčka II. 25.07.
Noky se sýrovou omáčkou 08.07.
Pomerančová omáčka II. 07.12.
Sýrová omáčka s kari 07.12.
Telecí játra na smetaně 15.12.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0733s norob)