půl šálku rýže
2.5 šálku vody
150 g vepřové kýty
2 vejce
1/4 šálku oleje
1 větší cibule
2 lžíce kečupu
1 lžička cukru
3 lžíce sojové omáčky
1 paprička chilli
salátová okurka
rajčata
citrón na ozdobu
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Rýži obvyklým způsobem podusíme. Mezitím maso nakrájíme na tenké proužky a necháme marinovat v sojové omáčce. Na oleji osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme maso, kečup, chilli, cukr a sojovou omáčku. Za stálého míchání osmahneme, pak přidáme podušenou rýži,dobře promícháme a znovu osmahneme. Zvlášť usmažíme vejce a vmícháme je do rýže. Na talířích ozdobíme plátky salátové okurky, rajčat a citrónu.