450 g salátových brambor
3 středně velké mrkve
100 g hrášku
4 jarní cibulky
1 lžíce kopru
150 g červené řepy
hlávkový salát
2 rajčata
200 g nízkotučný bílý jogurt
200 g dušené šunky
sůl,pepř
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
1. Brambory vaříme 8 minut,pak přidáme mrkev a vaříme
další 3 minuty.Uvařenou zeleninu nakrájíme.
2. Do směsi vmícháme nasekanou cibulku,kopr,šunku,po-
krájenou červenou řepu a hrášek.Přidáme jogurt,oso-
líme,opepříme a dobře promíchame.
3. Okraj servirovací mísy vyložíme opranými a okapaný-
mi listy salátu, poklademe plátky rajčat a dopro-
střed upravíme hotový salát.