| FormOffice | DWN.cz | Domácí účto | Hromadné emaily | EET Účtenky | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Pletení | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Recepty doma | Omalovánky | Email šablony | Rybář |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Rýže Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Recept na Rýže

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 3658x / 2x
Přidáno/změněno: 16.7.2009
Kategorie: - Zelenina - Rýže
- Přílohy

Inredience:

Rýže
cibule
sůl
hřebíček
rostliný olej



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Rýži propláchneme a vybereme případné nečistoty. Na pekáč dáme trochu oleje a rýži na něm orestujeme do sklovata. Poté přidáme vodu , zde je nutno dodržet poměr vody ku rýži a to je 1,5 dílu vody na 1 díl rýže. (Pokud nedodržíme tento poměr , bude rýže buď rozvařená , nebo nedovařená). Poté podle chuti přisolíme , můžeme též přidat kari koření , tím docílíme žlutého zbarvení a specifické vůně rýže. Přidáme na půl rozkrojenou cibuly s napíchaným hřebíčkem. Přiklopíme pekáč a dáme do rozehřáté trouby. Dusíme při teplotě 200 stupňů asi 20 minut. Po této době rýži zkontrolujeme a ubereme teplotu na 150 stupňů. Dále dusíme dokud se nám z pekáče neodpaří zbytek vody. Takto připravená rýže se nelepí , není rozvařená ani tvrdá a drží tvar. Podává se jako příloha k různým pokrmům.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Rýže:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Rýže
Žlutá rýže II. 10.11.
Rizoto s landšmítem 10.11.
Čočkové rizoto 24.10.
Kuřecí maso v rýži 14.08.
Mleté maso zapečené s rýží 04.10.
Rýžové placky se sýrem 08.07.
Sójové rizoto se sýrem 24.11.
Biftek s rýží 24.11.
Pečené rizoto 28.12.
Kuřecí prsíčka v kari omáčce se šunkovou rýží 15.12.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0684s norob)