2 lžíce rostliného oleje
2cibule
500g kořenové petržele nebo tuřínu
5 lžic ostré kořenicí pasty
400g konzervovaných loupaných rajčat
500g kuřecího nebo vepřového masa nakrájeného na kostky
150g přírodního jogurtu
sůl na dochucení
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Rozpálit olej ve velkém hrnci a za stálého míchání na něm deset minut smažte cibuli.Vysypte kořenovou zeleninu a dobře promíchejte.Přidejte rajčata a kořenící pastu,osolte a promíchjte.Zalijte hrnkem vody,promíchejte a na mírném ohni za občasného promíchání vařte 15 až 20 minut.Vsypte maso,přikryjte a ještě 5 minut na mírném ohni poduste,aby se maso prohřálo.Sejměte z ohně a přidejte jogurt.Podáváte s rýží.