|
Recept na Rybí boršč
|
|
|
| |
Postup přípravy:Z rybího masa si připravíme vývar. Do kastrolu dáme na nudličky nastrouhanou červenou řepu, rajčatový protlak, lžíci cukru, ocet sůl a necháme povařit. Mrkev, petržel, cibuli a papriku nakrájíme na proužky, lehce osmažíme na másle a přidáme do rybího vývaru. Zelí nakrájíme na proužky, brambory na kostky, také přidáme do vývaru a necháme asi 20 minut vařit. Nakonec do vývaru přidáme vařenou červenou řepu, nakrájená rajčata a zahustíme jíškou. Povaříme, dochutíme česnekem, pepřem a necháme 15 minut stát. Boršč na talířích doplníme smetanou a posypeme
petrželkou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Rybí boršč, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/rybi-borsc">Recept: Rybí boršč</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Rybí boršč:
|