Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Ryba pánvíčkář.
|
|
|
| |
Postup přípravy:Rybu vykucháme, opereme a nakrájíme na jeden cm podkovy,osolíme a na pánev s olejem vložíme maso,které důkladně s olejem smícháme. Naskládáme podkovy do sebe a posypeme kmínem-nešetříme. Pánev přiklopíme a pozvolna dusíme, často prudkým pohybem pánve do strany otočíme a tím zabráníme přilepení. Maso pustí vodu, kterou necháme odpařit a počkáme až maso na dně pánve dostane zlatovou kůrčičku.
Mezi tím si nakrájíme dvě střední cibule na kolečka (dva střední pórky). Maso na
pánvi opatrně otočíme a posypeme v ruce rozmačkanou cibulí s pórkem, zaprášíme sušenou petrželí, grilovacím kořením a špetkou majoránky, přiklopíme a necháme podusit. Až zelenina změkne, promícháme ji vidličkou.
Podáváme s chlebem a zapíjíme pivem nebo vínem.
Dobrou chuť.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Ryba pánvíčkář., zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/ryba-panvickar">Recept: Ryba pánvíčkář.</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Ryba pánvíčkář.:
|