|
Recept na Rozsypané ptáčky
|
|
|
| |
Postup přípravy:Hovězí maso-zadní, ale dá se dělat i z předního , plnotučná hořčice, kyselé okurky, cibule, sůl a pepř.
Do kastrolu dáme trochu tuku, nejlépe sádla, na to pokrájenou cibuli- raději víc, na to plátky masa,naklepané, osolené a opepřené,a potřené hodně hořčicí, na to na nudličky nakrájené kyselé okurky, potom opět maso a tolik vrstev, kolik vám vyjde. Nahoře bude hořčice a okurky. Necháme v chladu odležet aspoň do druhého dne. Potom dusíme pomalu na sporáku do měkka. Když je maso měkké, vyndat je z omáčky i s okurkami, omáčku zahustit troškou mouky, může se přidat smetana a nejlépe rozmixovat. Pak vrátíte maso a okurky do omáčky, prohřejete a servírujete s knedlíkem
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Rozsypané ptáčky, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/rozsypane-ptacky">Recept: Rozsypané ptáčky</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Rozsypané ptáčky:
|