| EET Účtenky | Rybář | Domácí účto | Zbrojní průkaz | FormOffice | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Email šablony | Formuláře na PC | Recepty doma | Pletení | Hromadné emaily | Omalovánky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi koreni hru cesnek chleb med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Rizoto s mrkví

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 3831x / 2x
Přidáno/změněno: 23.4.2012
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Zelenina - Rýže
- Zelenina - Kořenová - Mrkev

Inredience:

30 g cibule
2 lyžice oleja
1 lyžica rajčiakového pretlaku
400 g bravčového pliecka
200 g mrkvy
1éé g hríbov
160-200 g ryže
voda



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Očistenú a umytú cibulu pokrájame nadrobno,
speníme na oleji,
pridáme rajčinový pretlak, opražíme, trocha podlejeme vodou, necháme zovrieť a krátko podusíme.
Potom pridáme bravčového pliecka pokrájaného na kocky,očistenej mrkvy pokrájanej na menšie kocky a očistené hríby.
Všetko spolu opražíme, trocha podlejeme a prikryté udusíme do mäkka. Nakoniec pridáme ryžu, zalejeme dvojnásobným množstvom vody, podľa potreby dosolíme môžeme pridať štipku mletého čierneho korenia,necháme zovrieť, dáme do vyhriatej rúry a prykryté udusíme do mäkka.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Rizoto s mrkví:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Tepelně úpravená jídla
Dušené fazolové lusky 18.10.
Balíček na gril 18.10.
Maso v alobalu 18.10.
Selská omeleta 18.10.
Guláš SAMURAJ 18.10.
Slepice dušená na majoránce s brambory 18.10.
Vepřové řízky s rumovým ananasem 18.10.
Játra v kečupové omáčce 18.10.
Zelný bramborák 18.10.
Myslivecká kančí kýta 18.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0703s norob)