2 balíčky se světlými a tmavými BB sušenkami
1 máslo (1/2 másla a 1/2 hery)
4 lžičky mletého cukru
1 žloutek
1 vanilkový pudink
1 vanilkový cukr
krém na slepování:
1 máslo (1/2 másla a 1/2 hery)
4 lžičky mletého cukru
1 žloutek
kakao
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
krém na slepování:
1 máslo (1/2 másla a 1/2 hery)
4 lžičky mletého cukru
1 žloutek
kakao
Ve 1/3l vody uvařit 1 vanil. pudink a 1 vanil. cukr.
Do ploviny krému přidáme kakao.
Světlý krém natíráme na tmavou sušenku, tmavý na světlou. Zbytkem můžeme potřít řez dokola. Po spojení dáme vychladit. Krájíme ze zešikma v úhlu 90 stupňů.