|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Pytlácký točenec
|
|
|
| |
Postup přípravy:1. Vepřovou kýtu očistěte a nakrájejte na plátky. Po obou stranách je naklepejte, osolte a posypejte paprikou.
2. Jednu cibuli a žampiony očistěte a nakrájejte najemno. Polovinu slaniny pokrájejte na tenké nudličky. Vše promíchejte a směsí potřete plátky masa.
Maso stočte a závitky převažte nití.
3. Do pekáčku nalijte olej a závitky zprudka opečte.
Přidejte zbylou nakrájenou slaninu a cibuli a podle
potřeby podlijte vývarem. Vložte do trouby a při 200
stupních Celsia dopékejte asi 15 minut.
4. Měkké závitky vyndejte a uchovejte v teple. Výpek vyrestujte na tuk a zaprašte moukou. Osmahněte a zalijte zbytkem vývaru. Povařte, šťávu dochuťte solí,
vložte zpět závitky a prohřejte. Vhodnou přílohou je rýže.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Pytlácký točenec, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/pytlacky-tocenec">Recept: Pytlácký točenec</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pytlácký točenec:
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Libové (kýta, ...)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|