|
Recept na Pstruh se španělskou omáčkou
|
|
|
| |
Postup přípravy:Očištěného pstruha osolíme, okořeníme, poprášíme moukou, opečeme na oleji dozlatova a uchováme v teple.
Omáčka:
z výpeku slijeme olej, vložíme máslo, sekanou šunku s utřeným česnekem a orestujeme. Pak vmícháme kečup, osolíme, opepříme, přidáme worchestr a necháme přejít varem. Nakonec vložíme opečenou rybu a krátce podusíme. Rybu na talíři přelijeme omáčkou a ihned podáváme s přílohou podle vlastní chuti.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Pstruh se španělskou omáčkou, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/pstruh-se-spanelskou-omackou">Recept: Pstruh se španělskou omáčkou</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pstruh se španělskou omáčkou:
|