| Snadné hubnutí | Recepty doma | FormOffice | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Rybář | Pletení | Domácí účto | Hromadné emaily | Omalovánky | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | DWN.cz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Upravená masa > Mleté maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Plnene papriky s omáčkou

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 4046x / 3x
Přidáno/změněno: 15.2.2011
Kategorie: - Maso - Upravená masa - Mleté maso
- Tepelně úpravená jídla - Omáčky teplé
- Zelenina - Plodová - Paprika

Inredience:

Omacka:
Protlak
Sul
Vegeta
Cukr
Smetana nebo mleko

Nápln do papriky:
Hrnek ryze
Mlete maso (veprove)
Sul
Pepr
Vegeta



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Omacka:
Na kastrolku udelej zasmazku, do (horke pridej rajsky protlak a
zalej vodou. Dej sůl, vegetu a asi 2 lzice cukru.
Za obcasneho michani nech varit asi 10 min.(pro zjemneni muzes pridat
trochu mleka nebo smetanu).
Nápln do papriky:
Uvar asi hrnek ryze, nech vychladnout a pridej mlete maso
(veprove). Pridej sul, pepr, trochu vegety a hmotou napln vykuchané
papriky.
Papriky vloz do pripravene omacky a nech varit nejmene 1/2 hodiny.
Dej pozor, at ti omacka pocas vareni neutece z kastrolu, var na mirnem
ohni, michej a hlidej!

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Plnene papriky s omáčkou:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Mleté maso
Masová směs na tousty 18.10.
Bulharské Miči 18.10.
Zapečený těstovinový mazec 18.10.
Hustopečský kotouč 10.11.
Sarma - pečené zelné listy 10.11.
Roláda sekaná 26.10.
Plněná cuketa 26.10.
Mleté maso zapečené s rýží 04.10.
Špagety s rajčatovou omáčkou 04.10.
Vepřová roláda s hráškem II. 04.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0999s norob)