|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Pikantní bramborák
|
|
|
| |
Postup přípravy:Oloupané a omyté brambory nastrouháme na hrubém struhadle (salátové). Do misky k nim přidáme přiměřeně majoránku, česnek utřený se solí, mletý pepř a kmín. Vše řádně promícháme a necháme cca 10 minut "uzrát". Po deseti minutách slijeme vzniklou vodu.
Na pánvi - vhodná je litinová (teflonová) - rozehřejeme na vysokou teplotu omastek a na něj položíme asi 1 cm silnou vrstvu bramborové
okořeněné směsi. Prudkým osmažením se vrstva spojí (dostane zlatavou barvu). Potom bramborák opatrně obrátíme a dosmažíme druhou stranu.
Hotový bramborák položíme na talíř. Na jeho jednu polovinu nasypeme nadrobno nakrájený (nebo nastrouhaný) plísňový sýr (tvarůžky),
nasekané pálivé papričky a nasekané vlašské ořechy. Druhou polovinou bramboráku tuto pikantní vrstvu přikryjeme a podáváme. Pozor, mějte připraveny hasebné prostředky (pivo, bílé víno a pod.) a to ve větší míře.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Pikantní bramborák, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/pikantni-bramborak">Recept: Pikantní bramborák</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pikantní bramborák:
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Smažené pokrmy
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|