|
Recept na Peprné hovězí v " cibulovém" zelí s ananasem
|
|
|
| |
Postup přípravy:Připravíme si maso na nudličky,tak 1cm na 5cm,asi jako hranolky (tenčí lepší).Cibuli nakrájíme na tenká kolečka.Zcedíme ananas,propereme rýži a jdeme na to!
První je rýže,propláchnutou dáme na rozpálené sádlo promícháme z kari a ananasem,osolíme a dále připravujeme klasik, tedy vroucí voda na 2 cm nad povrchem.
Druhé je maso,opět rozpálené sádlo,nudličky masa zprudka opražíme do měkka,krátce ala steak,opepříme,tedy dost - od toho název.
Přidáme nakrájenou cibuli zhruba pěti násobek objemu masa, promícháme a šup na to pokličku,cibule musí změknout,zesklovatět ale i lehce křupat - nahrazuje zelí.Osolíme a můžeme podávat.
Pokud se Vám to povedlo, hrozí nebezpečí častých návštěv přátel.Přeji dobrou chuť.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Peprné hovězí v " cibulovém" zelí s ananasem, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/peprne-hovezi-v-cibulovem-zeli-s-ananasem">Recept: Peprné hovězí v " cibulovém" zelí s ananasem</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Peprné hovězí v " cibulovém" zelí s ananasem:
|