| Snadné hubnutí | Email šablony | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Rybář | DWN.cz | Pletení | FormOffice | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Recepty doma | Domácí účto | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Bezmasé pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Pečené brambory s česnekem

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 2402x / 6x
Přidáno/změněno: 14.8.2009
Kategorie: - Bezmasé pokrmy
- Zelenina - Brambory
- Příprava pokrmů - Večeře

Inredience:

400 g brambor
sůl
4 až 5 stroužků česneku
drcený kmín
rostlinný olej nebo sádlo
nadrobno posekaná čerstvá zelená petrželová nať nebo pažitka
čtvrtka čerstvého másla.



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Očištěné a umyté brambory (i se slupkou) pokrájíme na cca centimetrové kolečka.Vložíme na pekáč,osolíme a posypeme drceným kmínem, (pekáč potřeme olejem nebo sádlem),brambory upečeme do zlatova (nemusíme na pekáči přetáčet).Po upečení dáme brambory na talíř, a v misce máme připravené promíchané máslo s mačkaným česnekem a s petrželkou nebo pažitkou.Brambory ještě horké mažeme tímto máslem a ihned konzumujeme. Je to vynikající pochoutka,která se připraví rychle a hlavně levně.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pečené brambory s česnekem:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Bezmasé pokrmy
Nastavovaná kaše II. 10.11.
Zdravý desert tousty s cottage sýrem 10.11.
Brambory trochu jinak 25.07.
Pudingová pohanková kaše 25.07.
Šmakoun na zelenině 08.07.
Sójové rizoto se sýrem 24.11.
Fazole a zelenina 23.01.
Těstoviny se zeleninou II. 23.01.
Papriky pečené s česnekem 23.01.
Pšenový pohár s borůvkovým želé 23.01.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0469s norob)