|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
Recept na Patizon jako minutka
|
|
|
| |
Postup přípravy:Patizon odstředu nakrájet na plátky silné 1,5-2cm, širší stranou položit na středně rozpálenou pánvičku a pomalu smažit tak dlouho až střed zesklovatí. Otočit, posolit, dát plátek šunky a posypat jemně krájenou cibulí. Rozhrnout ke krajům a doprostřed opatrně vyklepnout vajíčko. Posypat oblíbeným kořením a pod pokličkou dělat tak dlouho dokud vajíčko není na hniličko.
Na talíři potřít hořčicí a pokapat cikánskou nebo čertovskou omáčkou.
Podávat s vařeným bramborem sypaným pažitkou nebo petrželkou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Patizon jako minutka, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/patizon-jako-minutka">Recept: Patizon jako minutka</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Patizon jako minutka:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Smažené pokrmy
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|