440 ml polohrubé mouky
220 ml cukru
110 ml oleje
220 ml vlažného mléka
2-3 lžíce kakaa
1 prášek do pečiva
3 celá vejce
Krém:
2 šlehačky na šlehání - min. 33%
2 čokolády ledových kaštanů
Na posypání:
1 čokoláda Margot
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Krém si udělejte den předem! Na plotně svaříme šlehačku (musí vařit!!!!) s nalámanými kaštany a dáme vychladnout do lednice do druhého dne! Elektrickým šlehačem vypracujeme těsto a dáme péct do vymazaného a vysypaného plechu (36x26). Po vychladnutí korpusu natřeme krém, který jsme vyšlehali do tuha a posypeme hustě nastrouhanou margotkou.
Poznámka: nepoužívat ztužovač a šlehačku, ihned šleháme na nejvyšším stupni, tak dosáhnete krásného, hustého krému!