50g bílé cibule nakrájené nadrobno
500g libového zadního hovězího nebo 500g tofu
750g fazolí v ostré omáčce(v konzervě)
500g rajčat v konzervě
1 velký celer pokrájený na kostičky
1 lžička mletých chillies
1 lžička octa
60g nastrouhaného tofu
1 lžíce čerstvě nasekané petrželové natě
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Ve velké teflonové pánvi (nejlépe WOK) osmahněte cibulku a opečte maso(nebo tofu) po obou stranách na středním ohni.Potom oheň stáhněte, přidejte další složky a duste, dokud celer nezměkne.Dle chti lze dochutit i česnekem, případně kořením Texas steak nebo jinou variantou.Potom jídlo rozdělte na 4 porce, na talíři posypte nastrouhaným sýrem a petrželovou natí. Toto je fitness varianta, pro normální jídlo vhodné s rýží, opékaným bramrorem, celozrnným pečivem nebo podle chuti.