1.Změklé máslo smícháme s cukrem a žloutky a třeme do pěny, potom přisypeme prosáklé kakao a hrubou mouku s práškem do pečiva a ořechy. Z bílků vyšleháme tuhý sníh a opatrně jej vmícháme do těsta. Vyšší plech vymažeme tukem a důkladně vysypeme moukou. Těsto nalijeme na plech, rovnoměrně rozetřeme a upečeme ve středně vyhřáté troubě. Potom korpus necháme vychladnout.
2.Strouhané ořechy promícháme s rumem, cukrem a vanilkovým cukrem a tuto směs potom rovnoměrně natřeme na vychladlý plát těsta.
3.Vejce, kakao a moučkový cukr promícháme a vše utřeme v horké lázni. Necháme vychladnout a vmícháme máslo. Vzniklý krém namažeme na ořechovou vrstvu.
4.Čokoládu rozpustíme s tukem a vymícháme na hladkou polevu, kterou vše přelijeme. Necháme ztuhnout a nakrájíme na malé kostičky.