|
Recept na Ohnivá pánev čerta Šmajstrla
|
|
|
| |
Postup přípravy:Maso pokrájíme na nudličky, klobásku na tenká kolečka, žampiony oloupeme a pokrájíme na kousky, papriky zbavíme jadřinců, nakrájíme na proužky, česnek a cibuli nakrájíme na malé kostičky.
Na rozpáleném oleji osmahneme klobásku a maso, vyjmeme na talíř, do výpeku dáme nakrájenou cibuli a česnek , přidáme papriky, žampiony a restujeme tak 3 -5 minut. Pak zpět vložíme maso, na kousky nakrájené chilli papričky nebo lžičku chilli koření, podlijeme mírně pivem a pár minut podusíme. Přidáme plechovku fazolí (dle potřeby i s trochou nálevu ) a prohřejeme. Okořeníme dle chuti. Podáváme na pánvi ozdobené jemnými kolečky pórku a hustě posypané čerstvě nastrouhaným křenem.
Přílohy: hranolky, americké brambory, pečivo
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Ohnivá pánev čerta Šmajstrla, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/ohniva-panev-certa-smajstrla">Recept: Ohnivá pánev čerta Šmajstrla</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Ohnivá pánev čerta Šmajstrla:
|